Shopping cart is empty.

In Europa de grootste,

in uw regio de beste.

Veilig betalen
via uw bank
Betaal veilig met Paypal
folder_2012

 

Geschiedenis.

Rijwielhandel "de Waal"In 1931 begon dhr. Wim Grootaarts op de Grotestraat in Nijmegen de winkel "Rijwielhandel De Waal" hij begon met de verkoop en reparatie van (brom)fietsen. Na een aantal jaren verhuisde men naar een groter pand aan de Platenmakerstraat waarbij de naam gewijzigd werd in "Grootaarts". Al snel was dit pand te klein en breidde het bedrijf zich uit met een winkel aan de Hertogstraat en een winkel in Beek. Het assortiment werd toen uitgebreid met meer producten zoals kinderwagens, gaskachels en huishoudelijke apparaten.

Winkel 1965In verband met ruimte tekort in de bestaande winkels laat Wim Grootaarts samen met zijn zoon Frans  in 1965 een nieuw pand bouwen aan de Nieuwstraat hier worden alle winkels samengevoegd. Het assortiment wordt verder uitgebreid door de komst van nieuwe producten zoals TV's, radio's, wasmachine's en koelkasten. In 1970 nam Frans Grootaarts samen met zijn vrouw Toos het bedrijf over van zijn vader Wim, zij breiden het bedrijf en de naamsbekendheid weer verder uit. In 1998 zijn wij ons volledig gaan specialiseren op het gebied van audio- video- en huishoudelijke apparaten.

De zonen van Frans (Frank en Erik Grootaarts) nemen in 2001 de zaak van hun ouders weer over. In 2005 werd de winkel volledig verbouwd en gemoderniseerd en tegelijkertijd sloten zij zich aan bij de grootste Europese inkoopcombinatie Euronics.