Shopping cart is empty.

In Europa de grootste,

in uw regio de beste.

Veilig betalen
via uw bank
Betaal veilig met Paypal
folder_2012

 

Waarom Euronics?

Altijd in de buurt
Altijd in de buurt
Euronics is een landelijk opererende winkelformule. U vindt altijd wel een vestiging bij u in de buurt. In onze sfeervolle winkels, waar ook de eigenaar zelf aanwezig is, wordt u door deskundig personeel vriendelijk en in alle rust geadviseerd over de producten en services die we u bieden.
Internationaal
Internationaal
Met ruim 11.000 zaken in meer dan 30 landen behoren we tot Europa's grootste spelers in de markt voor consumentenelektronica (wit- en bruingoed). Daardoor kunnen we zeer groot inkopen en uiterst scherpe prijzen bedingen. En daar heeft u in onze winkels direct profijt van.
Uitstekende productkennis
Duidelijke informatie en uitstekende productkennis
Als geen ander beseffen wij hoe belangrijk het is dat u goed geïnformeerd bent bij het maken van uw keuze. Goede informatie voorkomt teleurstellingen achteraf. Het winkelpersoneel van Euronics is zeer ervaren, beschikt over veel productkennis en kan u precies vertellen wat voor u de beste oplossing is.
Service
Service
Naast optimale informatie en een uitgebreid assortiment bieden wij u nog veel meer service. Onze eigen bezorgdienst staat voor u klaar om uw aankoop nog dezelfde dag bij u thuis te bezorgen en aan te sluiten, zodat u er meteen van kunt genieten. Mocht er ooit onverhoopt iets stuk gaan, dan zorgt onze reparatieafdeling ervoor dat het probleem snel en vakkundig wordt verholpen. En heeft u later nog vragen over het gebruik of de mogelijkheden van uw aankoop, dan horen wij dat graag van u. Samen met Euronics komt u er altijd uit.