Shopping cart is empty.

In Europa de grootste,

in uw regio de beste.

Veilig betalen
via uw bank
Betaal veilig met Paypal
folder_2012

 

 

LG 55B8

  • LG 55B8 OLED
  • €1,699.00
  • €1,399.00

Specificaties:

Beeldscherm: 55" (138cm)
OLED UHD TV (3840 x 2160)
Billion Rich Colors (real 10bit)
True Color Accuracy Pro
Pixel Dimming
Dolby Vision, Technicolor HDR, HLG, HDR 10 Pro
40W muziekvermogen / 2.2ch

4K Cinema HDR
ULTRA Luminance Pro
Picture Engine: α7 Intelligent Processor
SMART TV met WebOS 3.5
Energieklasse: A
4x HDMI, 3x USB, WiFi, LAN aansluiting
DTV Tuner: DVB-T2/C/S2

(bxhxd) 128,8 x 74,9 x 22,0 cm

Nederlands model
Garantie: 24 maanden garantie aan huis
LG 55B8
LG 55B8LG 55B8LG 55B8
Product omschrijving:


Perfect zwart, oneindig contrast
Perfect zwart, oneindig contrast en een groter kleurenpallet dan ooit te voren zijn nu bereikbaar via jouw LG OLED TV. Elke individuele zelfoplichtende pixel brengt de ervaring van volkomen onbegrensde contrastverhouding. Hierdoor kan je met jouw LG OLED TV details zien die niet eerder konden worden gezien, zoals de vacht een zwarte panter in de schaduw in de nacht.

Het briljante brein, α7 Intelligent Processor
Samen met de intelligente a7 (Alpha7) processor biedt de exclusieve verwerkingstechnologie van LG tv's rijke kleuren en diepe details waarbij verborgen schoonheid tot leven komt.
De α7 intelligent processor biedt nauwkeurige ruisreductie, minder korrel en banding voor helderder beeld. Het verbetert de helderheid en vloeiendheid van beelden.
De α7 Intelligente Processor biedt een unieke verbetering van het beeld door analyse die de contrastverhouding verhoogt. Gebieden met objecten worden van de achtergrond gescheiden en zo krijgt het beeld meer diepte.
De α7 Intelligente Processor heeft een breed kleurenspectrum om nauwkeuriger en rijkere kleuren weer te geven. Kleurvervorming wordt minimaal en zo kun je genieten van beelden met waarheidsgetrouwe kleuren.

4K Ultra HD Resolutie
Transformeer de manier waarop je TV kijkt met 4K resolutie. Met vier keer de resolutie van Full HD, worden je foto's verbeterd met ultieme detail en helderheid. Zelfs van dichtbij, kun je de ongelooflijk levensechte resolutie bekijken. De volgende generatie ingebouwde HVEC decoder zorgt ervoor dat je altijd het beste uit je kijkervaring haalt en je content in 4K resolutie kunt afspelen.

Perfecte kleuren
Perfect zwart creëert perfecte kleuren, de schoonheid van alle beelden wordt in detail weergegeven waardoor emoties in iedere scène voelbaar zijn. LG OLED TV biedt levendige kleuren meer dan 1 miljard gegenereerd door 10-bits paneel.Active HDR: anders dan gewoon HDR
LG OLED TV ondersteunt hoogwaardige HDR-content via Dolby Vision™ en is tegelijkertijd compatibel met HDR10- en HLG-technologieën. De 'Active HDR'-technologie van LG optimaliseert HDR-beelden per scène, zodat je een levensechte kijkbeleving ervaart.Clear Motion
De reactiesnelheid van een LG OLED TV is meer dan honderd keer sneller dan die van een LED TV. De hoge reactie snelheid zorgt ervoor dat het beeld niet vervormt, zelfs niet tijdens snel bewegende scenes zoals van sportwedstrijden en actiefilms. Deze ongelooflijk levendige weergave zorgt voor kristalheldere, scherpe en naadloze bewegingen.

Smart TV WebOS 3.5
De LG SMART-tv brengt het gebruiksgemak en plezier van webOS naar een nog hoger amusementsniveau dankzij webOS 3.5. En daarvoor is er maar één reden: jij moet altijd toegang hebben tot de beste uitzendingen van het moment.

ZIGGO & UPC Certificering
Onze modellen zijn door ZIGGO én UPC gecertificeerd. Daarmee behoren extra ontvanger kastjes tot verleden tijd. Schuif uw CI+ kaart samen met uw CI+ module in het toestel en u kunt direct genieten van uw televisie en gebruik maken van uw LG afstandbediening.

Magic Remote
Met Magic Remote bedien je met bewegingen en spraak alle functies van de TV en de set-top box. Geniet nu van het ongekende gebruiksgemak van een gloednieuwe afstandsbediening. Je bent minder tijd kwijt met zoeken en kunt dus langer genieten.

Aanbevolen producten:


Installatie TV
Vakkundige installatie
Wij pakken het apparaat uit
Verpakkingen wordt retour genomen
Wij nemen uw oude apparaat retour
Wij geven een deskundige uitleg
Wij laten alles netjes achter
€59.95
Reviews van dit product:

Schrijf een review


1 5


Captcha Image